fbpx

Gezond leven…. uhh wat is dat?

Volgens mij is gezond leven voor iedereen anders.

Het gaat niet alleen over het meest voor de hand liggende: meer sporten, minder of geen alcohol drinken, stoppen met roken of andere verslavende middelen tot je nemen, minder schermtijd en vaker vroeg naar bed.

Dat helpt allemaal, dat is duidelijk.

Gezonder leven gaat volgens mij ook over goed voor jezelf zorgen op andere vlakken dan slechte gewoonten beperken en goede gewoonten aanleren en vasthouden.

Het gaat ook over emotioneel lekker in je vel zitten. Dat je over het algemeen vrolijk bent en voelt, kunt genieten van hoe jij je leven hebt ingericht, negatieve emoties en gedachten ook weer los kunt laten, situaties zoals ze zijn accepteren en de moed hebben ze soms te doorleven.

Het gaat over schuldgevoel en zelfondermijning stoppen en leren weerbaarder te worden.

Het mooie is dat je dat kunt leren. En ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik vrouwen mag helpen dat te leren.

Ik heb een hele gereedschapskist vol met technieken, oefeningen, inzicht gevende tips & tricks en as we speak ben ik me aan het bekwamen in ACT; Acceptatie en commitment therapie.

In het super kort gaat dat over hoe je jouw leven (met nare en pijnlijke gebeurtenissen als onderdeel ervan) leert accepteren en hoe je jouw leven volgens jouw waarden (wat jij belangrijk vindt) kunt inrichten.

Resultaat: Een mooier, vervullender, lekkerder en waarachtiger leven!

Andere blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *