fbpx

"Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid"

-Aristoteles

Durf je keuzes te maken die echt bij jou passen?

Kortom; Heb je last van negatieve, ondermijnende gedachten? Wil je keuzes maken die beter bij je passen? Zou je gewoon simpelweg wat gelukkiger willen zijn?

Alle wijsheid zit in jezelf! Alleen niet persé in je hoofd, eerder in je hart (noem het intuïtie) en je lijf.

Dat is mijn overtuiging. Het is alleen wel van belang dat je even de ruimte en de stilte vindt om naar die wijsheid te luisteren.

Daar is een verandering voor nodig in je huidige denken (negatieve en ondermijnende gedachten in je hoofd tetteren maar door). Als je dat onder de knie hebt zullen ook je gevoelens veranderen en kun je veel makkelijker keuzes maken die je beter passen.

Werken met Frauke

Ik help vrouwen bij het ontwikkelen van positieve denkpatronen. Hierdoor leer je keuzes te maken die beter bij je passen.

Luister niet meer naar de ondermijnende, strenge stemmen in je hoofd, leer hoe positieve gedachten en daarmee positieve gevoelens jou leiden naar een mooier, vervullender, energieker leven!

Authentiek jezelf zijn betekent als je het mijn vraagt de verbinding met jezelf goed houden, zonder de verbinding met de ander (de omgeving ongeacht hoe deze eruit ziet) te hoeven verbreken.

Ik kies er bewust voor om met vrouwen samen te werken die wat feedback kunnen verdragen. Die écht willen veranderen. Die commitment laten zien en dus de training ook echt aangaan. Zowel jij als ik hebben er niets aan als je na drie lessen alweer stopt.

Iedereen heeft bepaalde normen en waarden in het leven, die je o.a. krijgt door je geschiedenis, je verleden. Maar ook door je karakter, je DNA. 

Voor mij zijn belangrijke waarden, doorzettingsvermogen, verbinding, openheid, gelijkwaardigheid, humor, genieten, onbevangenheid, nieuwsgierigheid (wat zich o.a. uit in reizen en mooie plekken zien), gezondheid, loyaliteit en échtheid (ik ben ontzettend tegen ChatGPT, ik doe niet aan cosmetische toestanden en gebruik geen filters op mijn foto’s, maar dat terzijde).

We gebruiken ook regelmatig het woord ‘norm’ als we willen zeggen: dat is normaal. Dat is dan dus de norm, hier bedoelt als het gemiddelde. Ik kan vast zeggen (mijn bio vind je op de site) ik ben NIET de norm, wel NORMAAL. 

En ik merk in mijn praktijk dat ik het leuk vind te werken met vrouwen die niet persé de norm zijn, die het lekker net wat anders willen.

Dus; nog een keer:

Als je niet aan de norm voldoet (denk aan: koopwoning/auto/vaste baan/partner/goed contact met familie/maat 38/genoeg financiële middelen…. etc etc) ben je niet normaal

Fout!

Als je niet aan de norm voldoet wil dat niet zeggen dat je niet normaal bent!
Het kan wel zo zijn dat je DENKT dat je niet normaal bent.

En dat had ik dus, voor ik eindelijk mijn eigen weg durfde te gaan. Mijn eigen leven wilde gaan leven. Mijn ware zelf wilde zijn en wilde laten zien! En God wat ben ik blij dat ik nu weet dat er vele vele vrouwen zijn die dit precies herkennen.

Werken met Frauke betekent dus:

  • échte verbinding met elkaar
  • nieuwsgierigheid met open houding vanuit mij
  • feedback kunnen verdragen voor jou
  • open staan voor een andere zienswijze van beide kanten
  • eerlijkheid
  • humor
  • concreet, realistisch en positief

 

“Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn”

- Glenn

Voel jij je aangesproken? Wil jij je gedachten leren transformeren en daardoor lekkerder in je vel zitten, meer positiviteit ervaren in je leven en je gewoonweg gelukkiger voelen? 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Koffie drinken?

Heb je twijfels of wij kunnen samenwerken? Brainstormsessie nodig? Stuur me een mail!

Wat ik terug hoor van dappere vrouwen die je voor zijn gegaan is dat ze het gewoonweg allemaal wat makkelijker willen hebben, wat meer licht- en luchtigheid. Wat meer energie, positiviteit, gezelligheid.

Herken je dit?

In het boek: “Top Five Regrets of the Dying”, van Bronnie Ware, beschrijft Bronnie wat mensen op hun sterfbed noemen als hun grootste spijt. Op één staat: “Ik zou willen dat ik de moed had gehad om het leven te leiden dat ik wilde, niet wat anderen van me verwachtten.”

In het boek van Glennon Doyle, ‘Ongetemd leven’, laat Glennon zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Is dit herkenbaar? Zorg dat jou dat niet overkomt en dat je er heel snel mee stopt!

“Mensen denken vaak dat het leven helemaal positief moet zijn met alles erop en eraan. Dat is ook de boodschap van het positieve denken. Maar het leven kent ook afgronden. En als je die onder ogen durft te zien, pas dan heb je echt alles in het leven en leef je echt” – Wilhelm Schmid (Duitse filosoof)

en

“Als je je concentreert op wat je niet hebt, zul je nooit genoeg hebben. Wees dankbaar voor wat je wél hebt en je zult uiteindelijk meer hebben.” (Oprah, behoeft geen verdere introductie)

en

“We bevinden ons dicht in de buurt van wat onze ware missie is op aarde, wanneer wat we doen aangeraakt wordt door de energie van ons enthousiasme .” – Paulho Coelho, auteur van vele prachtige boeken

Zo maar wat boeken, citaten en quotes die geheel ondersteunen wat ik in mijn werk met jou wil bereiken. Dus herken jij je hierin?

Stuur dan NU een mail en kijk of we samen kunnen werken.