fbpx

Wil jij mijn e-book ontvangen?

Laat dan hieronder je emailadres achter en ontvang gratis 10 life-changing tips & trucs om een negatieve mindset naar een positieve mindset te veranderen!

Tien acties om positiever te denken, voelen en dus leven!

Terugdenkend aan alle coachingsgesprekken van de afgelopen tijd bedacht ik me dat er misschien wel een algemene deler in te vinden zou zijn. Wat krijg ik nou vaak terug van vrouwen waar ik mee heb gewerkt? 

Waar werden ze nou écht blijer van? Wat gaf vrouwen de ruimte om zichzelf makkelijker op de eerste plaats te zetten in plaats van helemaal onderaan het prioriteitenlijstje. Hoe konden ze liever voor zichzelf zijn en net meegaan in ondermijnende en negatieve gedachten?

Als je leert je mindset positief te houden heeft dat gevolgen voor je hele leven. Je gedachten worden worden positiever, daardoor worden je gevoelens positiever en dat zie je weer terug in de keuzes die je maakt die vervolgens weer een positief effecten hebben op je dagelijkse bestaan.

Wat het van jou vraagt is oefening en herhaling. Sorry het is net als sporten, een keer per drie maanden naar de sportschool gaat je geen sixpack opleveren. Gelukkig wil je die ook niet, of wel, nou ja dat doet er niet toe.

Het gaat om mindset, positieve flow, elke dag vrolijker opstaan dan de dag ervoor en mooie dingen in je leven creëren.

Als je deze tien dingen, desnoods kies je er maar zeven, in je leven toepast, zal je leven positief veranderen! Dat beloof ik.

Frauke