fbpx

“The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.”

-Oprah

Dank je wel voor deze inspirerende training. Jouw rake, zuivere manier van coachen, met beide benen op de grond, hebben me veel inzichten gebracht waar ik echt mee verder kan.'
Evelien
IT specialist
Nogmaals, ik vind het heel erg jammer dat het er voor ons op zit, maar ik ben ervan overtuigd dat je een zeer geslaagde en gezonde praktijk opbouwt, maar dan online! 
Esther
Administratief medewerker
Nogmaals dank voor je inspirerende lessen
Jolan
Inspiratie coach
Erg fijn vond ik dat ik op mijn eigen moment de training kon volgen, met Frauke is goed afspraken te maken en ze laat je los in je tempo, maar als je te lang niets van je laat horen gaat ze je wel appen:-)
Simone
ZZP-er
Ik vind het bizar hoe goed je adviezen zijn ondanks dat we elkaar nooit in het echt hebben getroffen.
Sharmila
Verpleegkundige
Het voelt echt alsof je precies begrijpt en voelt waar ik tegenaan loop in mijn leven zonder dat ik heel veel hoef terug te gaan naar moeilijke periodes van vroeger, want dat wilde ik persé niet.
Samantha
Architect
Je bent echt heel goed in dat wat je doet, twijfel daar nooit aan!
Marieke
Administratief medwerker
Ik wil je even laten weten dat je werk met Carola de juiste snaar geraakt heeft. Ze is erg positief over je aanpak (en jou!) Ik denk dat je werkwijze goed aansluit bij haar vragen op dit moment en heb (mede o.b.v. haar eigen initiatief!) met haar afgesproken dat ik haar pas weer in december zie. Ik wist het al maar dit is echt “jouw ding” (pfff) go for it girl!!!!
Pauline
Coach
Was de hele dag onderweg dus ik heb geen tijd gehad om naast het stoppen van de coaching je te bedanken voor alle inzichten en begeleiding de afgelopen periode. Zelfs buiten onze afspraken was je er en dat heb ik heel erg op prijs gesteld. 
Marloes
Marketeer
Als er mensen zijn waarvan ik denk dat ze iets aan jouw coaching hebben zal ik ze zeker doorverwijzen.
Valerie
Salesmanager