fbpx

Transformeren van gedachten, gevoelens en gedrag

In deze training gaan we samenwerken aan het creëren van een positievere mindset.

Daardoor krijg jij een beter gevoel over jezelf en je leven en daarmee bereik je een positievere uitkomst.

Die uitkomst kan dan weer van alles zijn;

  • jezelf energieker voelen
  • meer geduld kunnen opbrengen voor je omgeving (wie dan ook, van collega’s tot geliefden, van je kinderen tot je schoonfamilie)
  • meer successen behalen
  • negativiteit in welke vorm dan ook loslaten etc etc.

De eerste stappen naar een gelukkiger leven

Laat ik vooropstellen dat ik niet degene ben die jou iets gaat leren! Jij gaat jezelf iets leren, jij bezit ten slotte alle kennis al. (Ik ga je wel heel hard helpen :-))

Paulo Coelho omschreef het zo: “Wat is een meester? Het is niet iemand die iets onderwijst, maar iemand die een leerling inspireert zijn best te doen de kennis te ontdekken die hij al bezit in zijn eigen ziel”

Als je de dynamiek van de ondermijnende, negatieve gedachten die blijven tetteren in je hoofd door hebt, en om weet te buigen, zijn we dus al een heel eind op de goede weg. We kijken echter ook naar wie je bent en wie je wil zijn. Wat zijn jouw waarden, verlangens en dromen?

Ik geloof erin dat als je jezelf beter leert kennen, je beter weet welke keuzes bij je passen. En leef je naar de keuzes die bij je passen, ben je simpelweg gelukkiger. Dat is dus de tegenhanger van leven naar dat wat anderen van je verwachten. En dat doen, vooral vrouwen, veel te vaak.

Wat ik ontzettend vaak terug hoor van vrouwen is dat zij zich veel te vaak verantwoordelijk voelen voor de gevoelens en de behoeften van de ander. Terwijl het ook belangrijk is in kaart te brengen wat de gevoelens en behoeften zijn van jou!

Daarnaast hoor ik overal om mij heen dat je kunt manifesteren wat je maar wil als je het maar écht wil en als je maar positief bent, maar dat is NIET waar! Bullshit! Marketing-truc!

Wat wel waar is, is dat je vanuit een positieve flow meer bereikt. Maar dat betekent absoluut niet het wegmaken van negatieve dingen die gewoon bij het leven horen. 

Het onderdrukken van angst, verdriet, frustratie en boosheid zijn een van de grootste ziekmakers, en jouw lijf weet je te vinden om je dat duidelijk te maken. Je wordt moe, neerslachtig, krijgt pijntjes. Dat wil je niet!

Dus deze training gaat ervoor zorgen dat jij je leven in lijn brengt met wat je wil! Zo simpel is het.

 

Wil jij keuzes maken die beter bij je passen?

Vrouwen met een druk (sociaal) leven zijn vaak onderweg hun dromen en verlangens vergeten. Te druk met van alles; een lieve (perfecte) partner zijn, uitbreiding van het gezin managen, meer en meer zakelijke kansen pakken, sociale contacten bijhouden, sporten, mantelzorger zijn… Dit rijtje is oneindig.

Omdat het te druk is en je minder aan jezelf toekomt komen er ook nog negatieve gedachten bij. Je voelt jezelf aan alle kanten tekortschieten. Waarom lijkt het bij iedereen allemaal wel te lukken en bij jou niet? Het wordt drukker en drukker. Je hoofd draait overuren.

Door aan al die verwachtingen van jezelf en aan die van je  omgeving te voldoen, ‘vergeten’ vrouwen wie ze zijn en wat ze eigenlijk willen (of altijd al wilden). Bovendien is een negatief tetterend hoofd ook niet bevoordelijk.

Ik geloof er heilig in, en ik heb er al talloze vrouwen mee mogen helpen, dat met een duidelijk beeld van jezelf en met jouw verlangens en wensen weer ‘on top of mind’ het mogelijk is jouw gewenste leven te leven. 

Om de negatieve gedachten, die vaak ondermijnend en nog erger 95% van de keren niet waar zijn (dit is wetenschappelijk onderzocht), om te buigen naar positieve gedachten en daarmee positieve gevoelens en daarmee een positieve uitkomst (die voor iedereen anders is).

In de training: “Transformeren van gedachten, gevoelens en gedrag”

Gaan we de eerste stappen zetten op weg naar een gelukkiger leven. Ik help jou met de zoektocht naar wie je bent en wie je wil zijn.

De training bestaat uit 10 lessen die je volgt én uitvoert en waar je steeds feedback op ontvangt. 

Daarnaast zijn er drie persoonlijke coachingssessies met mij in te plannen. 

Na elke oefening die je in kunt sturen, krijg je feedback, dus we zijn in nauw contact met elkaar.

Jouw investering

Je krijgt allerhande tools aangereikt die jou gaan helpen positiever in het leven te staan op alle vlakken.

We hebben gedurende de lessen één op één contact via de leeromgeving, en je krijgt na elke oefening die je instuurt feedback.

Je krijgt tien modules die bestaan uit verschillende schrijfoefeningen, meditaties, theorie, tips&tricks én op elke oefening die je doet en instuurt krijg je feedback

En je krijgt 3 coaching sessies, één op één die jezelf kunt inplannen.

Jouw investering is nu €1099,-

incl. btw