fbpx

Schrijf jezelf naar helderheid

Het is de titel van een stuk in de Happinez. Je vindt daar 5 mooie schrijfopdrachten, die ik, gezien mijn werk, wel ken.

Wil je echter meer duiding, of meer hulp bij wat een schrijfoefening voor jou kan doen, hoe en wanneer je het beste kunt schrijven en hoe dan de beste manier is om deze tool in te zetten; raad ik je aan even een belletje te doen naar mij!

Hoe je het doet, wanneer, hoe lang (kort) welk papier je gebruikt, en hoe je je schrijfsels interpreteert hebben allemaal invloed op hoe effectief het is. En dus hoe het vóór jou werkt!

Het zou zonde zijn als je na een stuk schrijven je nog rotter voelt of helemaal niet meer weet wie je bent en wat je wil.

Heb je eenmaal alle geheimen van ‘schrijven voor jezelf’ onder de knie, kun je het voor altijd inzetten voor jezelf. En dat gaat jou heel veel opleveren. Niet alleen helderheid.

Schrijven zorgt er voor dat je jezelf leert kennen waardoor je keuzes durft én kunt maken die je beter passen. Daardoor zul je je lekkerder in je vel voelen, meer energie krijgen.

Makkelijker leven naar je waarden, maar ook ellende van je afschrijven zodat je weer ruimte in lichaam en geest ervaart, oefenen met gedachten en stemmen in je hoofd te temmen en een leuker, liever, gezelliger mens worden, voor jezelf en voor de ander.

Ik vroeg een klant die ik ineens op straat tegenkwam hoe het ging: ‘vraag dat maar aan mijn man’, knipoog.

Train jezelf in de leukste, effectiefste, snelste tool ever die je voor je eigen geluk (en dat dus van jouw omgeving) kunt inzetten. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een pen en een papier. 

Andere blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *