fbpx
Frauke schrijft

Yes, hier word ik blij van!

Een vrouw met zelfkennis, die meer uit het leven wil halen en daarbij wat hulp inroept.

Jij hebt gekozen voor het ebook (ik ga er van uit dat je die al hebt gedownload) met 10 life changing tips, oefeningen, eye-openers en mindblowing ideeën.

De afgelopen jaren heb ik vele vrouwen mogen interviewen over en/of begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, levensvragen en life events.

Ik heb vrouwen gesproken en/of begeleid bij verslavingen, ziekten, (gebroken) liefdes, verdriet. Ik hoorde over slaapproblemen, conflicten op het werk, negatieve gedachten en gevoelens, depressies en neerslachtigheid. Ik heb veel gehoord over het niet hebben van tijd, niet het gevoel te hebben dat je in je eigen leven de hoofdrol speelt, over eenzaamheid en moeite met de juiste rol te vinden binnen het gezin. Ik sprak over nare gebeurtenissen van vroeger die ineens de kop weer opstaken.

Kortom; er speelt van alles in een mensenleven.

 

En dat is precies zoals een mensenleven is en als je het mij vraagt hoe het moet zijn.

Je leert ervan, je overwint, je verandert, je wint.

Niet iedereen is in de gelegenheid een training bij mij te volgen of op welke manier dan ook met mij samen te werken.

Toen dacht ik, wat als ik nou eens probeer helder te krijgen wat ieder van de vrouwen die ik afgelopen jaren heb gesproken en begeleid, heeft geholpen om wel weer lekker in haar vel te zitten, goed te slapen, de juiste beslissingen te nemen, zich vervullender, blijer en positiever te voelen. Ongeacht hun specifieke probleem.

Dat is het ebook dat je al hebt gedownload, anders doe je het NU!

 

welke overtuigingen houden jou tegen

Maar ik kreeg (ik houd ontzettend van ‘mijn club vrouwen’ die mij volgen en helpen steeds beter te worden, door mij eerlijke feedback geven) meer dan eens te horen dat het boek weliswaar praktisch, down to earth, haalbaar, vrolijk en effectief is MAAR…

…. Het is toch te moeilijk daadwerkelijk toe te passen …

Deze berichtjes kreeg ik letterlijk:

  • Het lijkt soms een open deur, maar als je het toepast en het volhoudt verandert er wel echt iets. Op een gegeven moment was alle informatie weer weggezakt en kwam ik weer in mijn oude patronen terecht. De eerste die dat opviel was natuurlijk mijn eigen vent. Grrrrr. Toen ben ik het weer gaan toepassen en ik werd er inderdaad een leuker mens van. Meer mezelf misschien?
  • De vrolijkheid spat er vanaf en dat werkt aanstekelijk. Ik word er blij van.
  • Super goede tips… maar het is net als met de sportschool, je moet het wel doen. En een keer per maand sporten zet geen zoden aan de dijk… helaas was het maar zo simpel.

 

Volhouden is moeilijk! Dat herken ik wel. Hoeveel sportabonnementen heb ik al laten verlopen, hoeveel afspraken met mezelf al verbroken, hoeveel goede voornemens al gesneuveld? Jij herkent het dus ook, anders had je niet voor een beetje hulp gekozen.

En daar houd ik dus van!

  • Het getuigt van zelfkennis
  • Het getuigt van zelfliefde
  • Het getuigt van échte moed en lef…
  • Jij wil écht, écht, écht veranderen.
  • Jij wilt voor jezelf een (nog) mooier leven.

 

En dit is een eerste stap. Als je daadwerkelijk doorvoert wat ik je meegeef in het ebook zal je positieve veranderingen ervaren in je leven.

Ik zal je, als de spreekwoordelijke stok achter de deur, elke dag een mail sturen en je daarmee hopelijk wel dat extra zetje geven toch de 10 to do’s daadwerkelijk toe te passen.

Nou laten we maar beginnen!

Laat hieronder je gegevens achter, zorg dat je SNEL bent en ook nog een GRATIS coachingsgesprek met mij krijgt aan het einde van het traject. 

Hup hup, ga er voor!

Proost op jouw geluk! Op jouw mooiste leven!